bezár

Szavazzon a www.nemzeteksajtversenye.hu oldalon és nyerjen egy hétvégét Rómába. A versenyen részt vevők között további értékes ajándékot sorsolunk ki.

A SZEGA Foods idén 4. alkalommal rendezi meg a Nemzetek Sajtversenyét. A versenyen 15 a sajtgyártásban nemzetközileg is elismert ország tradicionális különlegességei versengenek a „Magyarország Kedvenc Sajtja” címért. A SZEGA Foods több évtizedes sajt kereskedői tapasztalatát felhasználva, valamint az országok nagykövetségeivel együttműködve választotta ki azokat a sajtokat, amelyek az „Európai sajtok és a gasztronómia” mottóba beleillenek és részt vesznek a megmérettetésben.

Idén szerepet kap a Társadalmi felelősségvállalás, mivel a vakok és gyengén látók segítségével népszerűsítjük a versenyen induló sajtokat. Nagy figyelmet fordítunk az adománygyűjtésre is, hiszen a vásárlók minden kóstoló doboz megvásárlásával 100 Ft-al támogatják, a Mozdulj! Közhasznú egyesületet.

A selejtező idén először magyar sajtok versenyével indult 2016. Július 7-én a SZEGA Marketben (1026, Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 121.). A közönség által kedvencnek választott sajt képviseli hazánkat a Nemzetek sajtjai közt. A verseny második fordulója Augusztus 27-én kezdődik, ahol már Európa legjobbjai versenyeznek egymással. Az eredményhirdetésre a 25. Budapest Borfesztiválon kerül sor (Szeptember 11-én)

Nyeremények:

Hosszúhétvége Rómába (2 fő részére) Opál Travel felajánlásával
3 db páros belépő a Láthatatlan kiállításra (Láthatatlan kiállítás felajánlásával)
2 db Szega Foods által felajánlott ajándékcsomag
1db Serving Set (Kínáló tálca)

A szavazók között kisorsolt nyereményeket a facebook oldalunkon publikáljuk!

Játékszabály

Minden jog fenntartva © SZEGA Camembert Kft.
támogatott böngészők

Köszönjük érdeklődését

A játék véget ért, az eredményeket facebook oldalunkon olvashatják.

Szeretettel várjuk vissza!
Üdvözlettel,
Szega Foods

bezár